De Beste Tipsene Om Katter

Katter er en av de mest uavhengige kjæledyrene du kan eie. Dette betyr imidlertid ikke at du bare kan la dem leve sine liv uten å ta vare på dem. Mye går inn i å eie en katt, og følgende artikkel har noen gode tips for å vise deg nøyaktig hva du trenger å vite. Les videre og lær.

Sett opp en fin, varm og behagelig område for katten din til å hvile i ditt hjem. Det bør være foret med et varmt håndkle eller teppe. Sørg for å vaske sengetøyet regelmessig siden det kan få støv, flass, og alt fra utsiden Hvis katten din er en utendørs katt.

Katter elsker å spille så sørg for at du gir dem mange leker. Katter liker å slå rundt en falsk mus eller liten ball rundt i rommet. Noen katter utvikler til og med et favoritt leketøy. Å leke med katten din er ikke bare morsomt, det hjelper dem å få trening også.

Oppbevare en feilfri søppel bokse med. Like du, en katten ville vanligvis ikke bruk en bad det er skitne. Finn et rolig område ut av veien at boksen kan bo i, og ikke flytte den med mindre det er absolutt nødvendig. Scoop faste stoffer ut et par tid på dagen. Sørg for å dumpe hele boksen, vask den med en mild vaskemiddel, og fyll den en gang i uken.

Hvis du har en mannlig katt, er det viktig å få ham kastrert før han går inn i varmen. Når hannkatter begynner å modnes, begynner de å sprøyte rundt i huset. Det lukter ammoniakk og er vanskelig å fjerne. Å ha din mannlige katt kastrert kan bidra til å forhindre at dette skjer.

En indoor katten hvem blir en smakfull av det utendørs ville alltid vil gjerne gå ytterside. Hvis som du vet din katten ville alltid være en indoor katten, gjøre din best å oppbevare seg fra snike ut. Du kanne prøve å tog din katten å bli inne din gårdsplass når du er ytterside.

Katter og elektriske ledninger blandes ikke. Hvis du merker at katten din har for vane å tygge på elektriske ledninger, prøv å pakke dem sammen og skjule dem utenfor kattens rekkevidde. Hvis det ikke er mulig, spray litt bittert eple på ledningene. Ikke bare er bitter eple giftfri, katter hater absolutt smaken.

En stor leketøy til deres katten er en laser pekestokk. Katter elsker å jage laseren rundt og prøve å fange den. Dette vil hjelpe deg å gi katten din litt mosjon, mens katten din har det gøy på samme tid. Det vil også bidra til å finjustere sine jakt ferdigheter.

Ikke mat katten din noen form for menneskelig mat som inneholder bein i den. Hvis du gir katten kylling eller fisk, sørg for å fjerne bein på forhånd for å hindre kvelningsfare. Hakk maten du serverer i små biter for å gjøre det lettere å fordøye for katten din.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, katter trenger mye oppmerksomhet og omsorg hvis du vil at de skal leve et lykkelig og sunt liv. Sørg for å implementere rådene nevnt ovenfor hvis du vurderer å få en katt. Det er informasjon både du og katten din er sikker på å dra nytte av.