Du Kan Bedre Ta Vare På Katter Med Disse Enkle å Følge Tips

Din kattevenn kan være en del av livet ditt i lang tid. Det er derfor du må være årvåken om hennes omsorg og sørge for at du gjør alt for å hjelpe henne å holde seg i form og sunn. Her er noen tips som vil gi deg litt triks for å holde katten godt.

Hvis du har en mannlig katt, er det viktig å få ham kastrert før han går inn i varmen. Når hannkatter begynner å modnes, begynner de å sprøyte rundt i huset. Det lukter ammoniakk og er vanskelig å fjerne. Å ha din mannlige katt kastrert kan bidra til å forhindre at dette skjer.

Idet din katten blir eldre, endre inne opptreden kanskje signal smerte. Hvis din katten ikke ‘ har lyst til hoppe eller klatre alle flere, den kanskje være i smerte. Hvis din katten stopper tar bekymre av grooming eller stopper benytter dens søppel bokse med, smerte kanskje være årsaken. Vær sikker på ha din eldre katten avkrysset ut av din vet hvis du legge merke til opptreden endre.

En billig gummi velkommen mat hjelper oppbevare katten næringen av din gulvet. Denne er likeledes en stor verktøyet å oppbevare din katten fra oppsporer søppel ute av boksen. Black gummimatter koste ca tre dollar på dollar butikker. Putte din katten næringen fat opp på ettall og din søppel bokse med opp på en annen.

Når du kjøper en kattunge til barnet ditt, setter du regler og grenser på forhånd. La barna få vite hvilke rom katten deres kan være i. Det er også viktig å la dem vite at utenfor dører må holdes lukket slik at katten ikke unnslipper. Tydelig forklare reglene vil begrense fremtidige uhell.

Det er viktig å sørge for at katten alltid har friskt vann tilgjengelig. Du burde refill din kattene vann fat hverdags med feilfri vann. Der er drikker Fountains det skaffe din katten med en bestandig strømmen av frisk vann, så du som ikke har å bekymre seg om skiftende den idet ofte.

De fleste katter elsker å slappe av rett på fanget ditt. Så koselig som dette kan være, er det ikke alltid praktisk. Hvis katten din har et favorittsted, for eksempel på fanget ditt på datamaskinen, kan det være vanskelig å få ting gjort. Å få en kjæledyrseng til katten din og perching den rett ved siden av stolen din kan bidra til å tilfredsstille kattene dine må være i nærheten av deg.

Forstå at katten din er lett påvirket av omgivelsene. Katter har overlegne minner og vil vanligvis beholde treningen for livet. Omvendt beholder de også skremmende opplevelser, og det tar dem lang tid å komme over sin frykt. Vær oppmuntrende med katten din og unngå situasjoner som skremmer dem.

Forhåpentligvis har du fått noen gode ideer fra denne artikkelen om hvordan du kan sørge for at katten din er sunn og i form. Katten din er en kjær, betrodd venn, og du vil at hun skal holde seg frisk. Bare legg tipsene her ut i praksis, og du vil se at katten din forblir lykkelig.