Gode Katteråd Som Er Enkle å Følge

Din katten sannsynligvis synes like de fleste selvstendig dyr youve ‘ noen gang sett. De dont ‘ gjøre inntrykk av å være nød din oppmerksomheten like en hunden kunne, og de synes selv-avhengig inne nært enhver vei. Det kanskje være så, bortsett fra din katten fremdeles nødvendig noe bekymre fra du. Her over er noe katten drikkepenger å hjelpe du gir din katten det best bekymre.

Hvis katten din oppfører seg dårlig, kan du påvirke oppførselen på en trygg og human måte ved å bruke vann. Fyll en liten sprutpistol eller en sprayvannflaske med rent vann. Gi katten noen lette spruter av vann når du fanger den oppfører seg dårlig, og det vil snart lære å slutte å gjøre uønsket oppførsel.

Din katten nødvendig en krage og tag hvis den går ytterside. Kattene kanne streife omkring far, så en tag ville sikre du finner seg rask når de ‘ bortkommet. Få telefonnummeret inngravert på taggen.

Unngå øyekontakt for å bli venner med en katt. Har du noen gang lurt på hvorfor katter synes trukket til personen som liker katter minst? Svaret ligger i kattens kroppsspråk. For katter er stirrer «uhøflig» og kan betraktes som en utfordring. Ser bort viser at du respekterer deres plass og ikke kommer til å være en trussel. Så neste gang du ønsker å møte en ny kattevenn, se bort og la dem nærme seg deg.

Sørg for at katten din er skikkelig hydrert. Som mennesker, katter trenger å drikke mye vann. Hvis de ikke får nok vann, kan de bli dehydrert, utvikle ulike helseproblemer, eller dø. Sørg for at de alltid har en skål med friskt og rent vann. Selve bollen må også rengjøres og etterfylles hver dag. Du bør også holde denne bollen på ett sted.

Katter er kjent for å bruke uordinerte mengder tid på å stelle seg selv. Hvis katten din har hår som er langt, kan det få. For å forhindre at dette oppstår, kjøp kattens spesielle mat. Noen matvarer inneholder ekstra oljer og næringsstoffer, spesielt designet for å forhindre eller redusere hårballbekymringer.

Betenke dem dyr katten søppel boksene. Det er kattesand bokser nå som tillater deg å ha minimal interaksjon med dem. Denne kan stor for noen hvem er trøtt av rensning en søppel bokse med. Men vær forsiktig, da de ikke kan fungere like lett som de hevder å. Hvis du kan, sørg for at det er en Returpolicy og ikke mister kvitteringen. Du kan finne du foretrekker gammeldags stil!

Bruk korte ord når du ønsker å uttrykke misnøye med katten din. En kort «nei» vil bli husket, selv om ikke alltid følges. Mange folk overveie det kattene dont ‘ lytte til alt, bortsett fra kort ord kommandoene er gjerne forstod av kattene, og de ville reagere på dem kommandoene hvis du er forenlig med seg.

Omsorg for din katten kanne synes like en utakknemlig oppgaven det meste av klokken, bortsett fra alle katten eier er lykkelig over gjøre den. Du trenger bare å bruke informasjonen i denne artikkelen for å være sikker på at du gjør alt du kan for din uavhengige feline følgesvenn. Hvis du følger disse tipsene, kan du høre mer purring!