Kattetips Som Faktisk Hjelper Deg Og Katten Din

Katter er virkelig fascinerende dyr. Voldsomt uavhengige, viljesterke og intelligente, de er også veldig kjærlige og kjærlige. For å sikre at katten din blir tatt vare på riktig, ta deg tid til å studere de beste kattepleierådene og tipsene. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære alt du trenger å vite for å ta vare på katten din riktig.

Unngå øyekontakt for å bli venner med en katt. Har du noen gang lurt på hvorfor katter synes trukket til personen som liker katter minst? Svaret ligger i kattens kroppsspråk. For katter er stirrer «uhøflig» og kan betraktes som en utfordring. Ser bort viser at du respekterer deres plass og ikke kommer til å være en trussel. Så neste gang du ønsker å møte en ny kattevenn, se bort og la dem nærme seg deg.

Hvis katten din sparker søppel over hele gulvet, bruk bare en større beholder. En stor, roomy tote med høye sider gjør en god søppelkasse. Et stort rundt badekar lager også en god søppelkasse. En restaurant størrelse buss badekar er en stor søppel boks. Å gi høyere sider og mer plass vil løse kattens søppelsparkproblem.

Kattene elske å mange opp på gresset og planter som liten lur. Det er planter imidlertid som er giftige for katter. Krysantemum og Holly er vakre og vanlige rundt Holidays, men kan være svært giftig for katter. Andre planter som er giftige eller dødelige inkluderer liljer, rabarbra og påskeliljer.

Hvis du dont ‘ ønske din katten å avlyse opp møbler, prøve fylling en liten sjøsprøyt flasken med vann og spritzing din katten når som helst han prøver. Kattene vanligvis unngå vann aldeles for anledninger ingen er sikker om, så han ville ikke som dette. Til slutt vil han slutte å skrape for å unngå å få sprayet.

Hvis katten din er overvektig, er det to ting du må gjøre. Først må du justere mengden mat du gir dem, og den andre er at du trenger for å få dem trener. Få dem katt leker, eller leke med dem selv, for å sørge for at de får den aktiviteten de trenger for å slanke seg.

Katter er kjent for å bruke uordinerte mengder tid på å stelle seg selv. Hvis katten din har hår som er langt, kan det få. For å forhindre at dette oppstår, kjøp kattens spesielle mat. Noen matvarer inneholder ekstra oljer og næringsstoffer, spesielt designet for å forhindre eller redusere hårballbekymringer.

Katter liker å jage fugler og fange dem. Dette hjelper katter å bygge og levere avgjørende jakt ferdigheter. Men hva om du har en innendørs katt? Du kanne finner katten leker for det pet lager det vill hjelpe du simulere en fuglen Flying i nærheten. Din katten ville elske den, og elske du for den.

Hvis din katten synes å vil gjerne unngå hans næringen bolle, prøve får en annerledes slag av bolle. Plast kan noen ganger slå en katt av hvis den ikke rengjøres hele tiden, og kan holde på visse dufter. Prøv glass eller en metall bolle for best resultat, slik at katten din vil fortsette å spise.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er katter helt fascinerende dyr. Riktig omsorg for katter er imidlertid ikke så lett som mange tror. Det krever virkelig innsats. Påfør alle de flotte kattepleietipsene og rådene som er beskrevet i denne artikkelen for å holde kattungen sunn og glad.